December

Ben jij?

 

In 2007 was men er al mee bezig. Het wordt alleen maar erger. Via een campagne moet worden duidelijk gemaakt dat JIJ en ook ik dus de maatschappij zijn. Nou… Ik ben sterk aan het twijfelen om uit deze maatschappij te stappen en mijn eigen te bouwen.

Zonder ellende, respectloze, zielige witte, gele, bruine,roze, paarse, lichte of donkere mensen.

Je mag men niet meer aanspreken want dan krijg je een grote smoel. Je mag je niet met de maatschappij bemoeien want dat ben je discriminerend. Het liefst moet je gewoon alles aan je voorbij laten gaan zodat je zeker weet dat je heel thuis komt.

Het is toch absurd dat er in de Turkse cultuur een filmpje gemaakt moet worden om deze te promoten dat ze wel heel leuk en niet vergeleken willen worden met strijders van de IS?

Elke dag zet ik een stap midden in de samenleving. Waar de hele maatschappij aanwezig is. In de spits of buiten de spits. Met of zonder kaartje.

Je pikt ze er zo uit. Mensen die niet op willen vallen, vallen op en mensen waar naar gekeken wordt zijn te opvallend.

De maatschappij. Ik vind hem niet meer leuk.

Ik zou zo graag met een paar kleuren en gekke stemmetjes het iets op willen vrolijken. Maar dan wordt je voor gek verklaard en in een gesticht gestopt.

Gisteren zijn er weer 2 collega’s in elkaar geschopt alleen maar omdat ze 2 jongens vroegen of ze de dame in kwestie met rust wilde laten.

Vorige week liep er 1 met een mes te zwaaien. En dagelijks zitten er mensen in de trein die het dood normaal vinden om zonder geld met de trein te kunnen reizen.

Er worden mensen uitgescholden, bespuugd of aan de haren getrokken voor een parkeerplek.

Een Illegale wapenhandel op de hoek van de straat elke Woensdagavond is normaal.

De maatschappij dat bij jij en dus ook ik? Ik zet mijn joker in..

 

 

 

Logisch,

Ik weet het nog niet zo niet of het allemaal zo vanzelf sprekend is. Ik wil het best logisch laten zijn maar ik vertik het omdat het zo duur is en dit hierdoor zeker een stuk onlogischer wordt.

Er zijn hele winkels waar het allemaal logisch is en de typerende geitenwollen sok bioloog en de mensen die het zich wel kunnen permitteren zijn te vinden.

Bio logisch? Ik vind het best meevallen. Een kilo knaller of het doodgewone oerbrood zonder de handelingen van de oermens is ook erg lekker. Eigenhandig gebakken door de handen van een doodnormale bakker welke zijn granen en zaden gewoon van de massa productie heeft afgehaald. Je oerboterham kost een stuk minder dan de biologische boer welke praat tegen zijn granen en deze behandeld of het een kamerplant is.

 

Af en toe ben ik best bewust bezig met mijn eten. Ik vertik het alleen om voor dingen die eigenlijk logisch moeten zijn heel onlogisch duurzaam zijn. Tassen, jassen en evt. sokken vallen niet in deze categorie deze blijven voorlopig nog wel even dus een stuk logischer.

Het gaat dan ook nog eens de rest van je leven mee en als het vergaat kun je het gewoon in je achtertuin begraven want het wordt gewoon weer terug genomen de natuur in. Das pas ecologisch verantwoord.

 

Ik heb niks tegen de mensen die het juist wel heel bio logisch vinden. Wie de geiten wollen sok past trekt hem aan en heeft het lekker warm. Ik vind het maar jeuken. Ik hou van goedkope massa producten en mocht ik ooit de kolder in de kop hebben, tijd over hebben en een tuin. Geloof me dan ga ook mijn eigen groente verbouwen.