Juli

Mission failed, 

Een maand lang een idee dat je achterna wordt gezeten, bespied, afgeluisterd en zelfs je hond kon je niet meer kan vertrouwen.

De Heksenjacht 2014. De jacht is geopend!

 

Gewapend met een waterpistool 26 dagen lang. Ik sliep ermee, werkte ermee, sportte ermee. Altijd had ik er wel 1 bij me.

Hele grote, hele kleine of een mooi tussen maatje.

 Voor elke gelegenheid had ik er wel eentje.

Het bijzondere was. Ze lekte bijna allemaal. Mensen dachten dat ik in mijn broek had geplast, dit omdat er geleidelijk aan in de wandelingen een vlek kwam, welke ook steeds groter werd. In het begin schaamde ik me ervoor. Later was het gewoon mijn mode kenmerk en vond ik het stoer. Tot voor slot ik deed mee en ik was nog in de race!

 

Mijn eerste target: Klein, donker haar, 23 jaar, naam, woon en werk adres wist ik. Het avontuur kon beginnen. Stiekem struinen door de straten en over kades van Deventer. Een drankje doen op het terras waar ze werkte een drankje doen in het hol van de leeuw. Zweet handjes.. Ik wou dat ik me in mijn tas kon verstoppen. Dit was haar vrije zone dus ik kon niks!

Een ochtend posten bij haar huis want haar fiets stond voor de deur. Een schijtert wat ik was want durfde niet aan te bellen. Geen resultaat dus ook geen actie.

Er werd een plan opgezet. Zij moest iets hebben wat iemand anders had. Laat ik nou net die iemand anders kennen en kreeg ik de informatie wanneer zij daar was.

 

Rustig zat ik op het terras, TOTDAT! De telefoon ging, het was mijn geheime spion. SCHIET OP!! Of liever SCHIET EROP! Ze staat bij de iemand voor de deur. Ik had geen tijd! Ik moest!! Een knik en een lach van mijn mee eter gaf me de toestemming dat ik mocht killen! De hoek om, al rennend riep ik haar naam! een blik, een waterstraal en een gil. Uitgeschakeld.

Wat idioot! Wat een kick!

 

Ik als target: De deur stond open. De bel ging. Vanuit mijn raam zag ik iemand schuilen achter de deur van de onderburen. Hij mocht niet naar boven van mijn buurvrouw. NANANANNA!

Ik wist de deur dicht te doen al sluipend naar beneden wist banjul binnen te roepen zodat ze hem niet konden ontvoeren.

Er ontstond een watergevecht op niveau. Op 1,5 hoog.

Helaas ik was te hoog gegrepen voor hem. HA! En kwam er droog vanaf.

Mijn tweede target: Iets groter, bruin haar, 26, naam en woonadres wist ik. Enorm nadeel hij wist het ook.

Gepost bij zijn huis, gekeken waar hij was, gezocht naar zijn ouderlijk huis maar overal net te laat of juist te vroeg. Zijn hobby mijn missie. Groot veld met knuppels en ballen en geen waterpistolen behalve die van mij. Niet speciaal maar weer 1 minder.

 

Het eindspel kwam dichterbij… Degene die ik moest omleggen leek ver weg. Het kwam nog dichterbij, ik heb een hekel aan open eindes maar dit wordt er eentje. 26 dagen lang op mijn hoede, 26 dagen lang geleefd als James bond gewapend. En hoe het afloopt? Ik werd gediskwalificeerd. 2 men down, 1 mission failled.